Werkkleding / textiel uit de categorie

Werkkleding / textiel

Werkkleding en textiel als relatiegeschenk?

Zeker, bedrijfskleding kan uitstekend worden gebruikt als reclamedrager en visitekaartje voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld goedkope t-shirts bij een evenement maar ook als normale werkkleding. Hierin is heel veel mogelijk bij ons. Van een mooi polo shirt tot een volledige kledingpakket inclusief jassen, broeken, overhemden etc. Alle kleding kunnen we voor u voorzien van de gewenste opdruk of borduring. U kunt natuurlijk uw bedrijfslogo laten drukken en u kunt de kleding ook met de eigen naam van de persoon of een mooie strijdkreet laten voorzien. Hoe mooi is dat als iedereen in dezelfde kleding loopt. Mits de reclame uiting groot genoeg is kunnen de kosten hiervoor als bedrijfskosten worden opgevoerd!

Aandenken promotiekleding en werkkleding

Wij zijn distributeur van diverse merken kleding zoals bijvoorbeeld Kariban en Fruit of de Loom. Bij alle kleding is er rekening mee gehouden dat er waarschijnlijk een bedrukking op moet. Jassen hebben bijvoorbeeld een extra rits of borstzak. Wij leveren promotie kleding voor evenementen, professionele bedrijfskleding voorzien van logo en werkkleding voor bedrijven. Alle bedrijfskleding is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en prijsklassen. Wij kunnen de bedrijfskleding voor uw bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo of promotionele uiting. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, gratis advies of een vrijblijvende offerte.

Kunt u het niet vinden op de site? Wij helpen u graag verder. Wij streven er naar om u goed, goedkoop en snel te helpen.